2013-06-20 09:26:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma nem ismer lehetetlent

Napi horoszkóp június 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Félreteszi a megszokott rutint, és ehelyett valami egészen meglepő ötlettel áll elő a főnökeinek. Még talán maga is elcsodálkozik a bátorságán. De legyen csak bátor. Ez a taktika ma bejöhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma különösen jó a humora. Nemcsak, hogy veszi a lapot, de osztja is. Szórakoztató, nevettető, és ennek köszönhetően még a nehézségeket is oldottabban veszi. Ön is, és azok is, akik körülveszik önt. Ma valami újat hozhat az életébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma kipihenten ébred, ezért sokkal inkább képes az elmélyülésre és odaadásra. Bármivel sokkal szívesebben és hatékonyabban foglalkozik, legyen az gyakorlati, vagy elméleti kérdés. A megoldásokat is könnyebb megtalálnia.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma nem ismer lehetetlent. Játszi könnyedséggel hajtja végre a feladatait, és még arra is marad ideje, hogy valami mást csináljon, mint amit eddig szokott. Valamit, ami, ha nem is azonnal, de megváltoztathatja az életét, a gondolkodásmódját.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Végre pontot tehet egy régóta húzódó ügye végére. Talán már azt hitte, sohase talál rá a megoldásra. Most ráébredhet, hogy a megoldás mindig is az orra előtt volt, csak valahogy tudomást sem akart venni róla.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön nagyon jól tudja, hogy mit akar, és minden lépését ennek a célnak az érdekében szabja meg. Idővel azonban ön is ráébred, hogy az élete nem úgy célirányos, sokkal nagyobb szerepe van a véletlennek. Hála istennek!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a feszültséget nemcsak az idegeiben, de az izmaiban is érezheti. Sohasem volt nagyobb szüksége a lazító gyakorlatokra, és a lazítást segítő gondolatokra. Menjen be egy virágbolta, és lélegezze be a virágok üzenetét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha még önmagának sem képes elismerni, hogy tettei indítéka a féltékenység, vagy irigység, akkor hogyan is várhatná el, hogy mások ezt elfogadják. Különösen a munkatársaival való viszony válhatott feszültté az utóbbi időben.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sajnos ezen a napon sem hagyják nyugodtan dolgozni, úgy látszik, bele kell törődnie zaklatott helyzetébe. Mégsem kellene idegeskednie. A körülményekhez képest még mindig jobb helyzetben érezheti magát sokaknál. Örüljön ennek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A tények, ahogy mondják, igencsak makacs dolgok. Sajnos, nem tehet másként, a döntéseit is ezek tudatában kell meghoznia. Ha másként tenne, megint csak megalapozna egy eljövendő csalódást. Abból ugye már elég volt?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon, és az elkövetkező napokban számosan fordulhatnak önhöz tanácsért. Vigyázzon, hogy a kellő alázattal kezelje a felvetett témát. Ha túl dölyfösen, rátartin viselkedik, elriaszthatja a kuncsaftjait. Ebből pedig kára lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma igazán könnyen átlát a szitán. Lehet, hogy valaki megpróbálná átverni, vagy másként tálalni valamit, de ez aligha fog menni neki. Ezért kiváló nap ez bármi kivizsgálására, szerződéskötésre, tárgyalásra.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: